Poštar

Moram priznati, da ženske nič tako ne razvname kot dober fuk. Ker sem ga dobila z dimnikarjema, sem namesto, da bi bila potešena, postala še bolj pohotna.

Bila sem zelo napeta, ker nisem dobila prilike, da bi se nasitila. Koliko možnosti pa ima gospodinja? Toliko kot da bom zadela na loteriji. A glej ga šmenta, okoli devete, ko sem bila pri svoji jutranji kavici še v šlafroku iz čipk povrh spalne srajčke, je nekdo pozvonil na vrata. Pogledala sem se v ogledalo in odhitela po stopnicah. Že skozi kukalo sem videla, da stoji zunaj postaven  mladec s poštarsko torbo. Odprla sem in se nasmehnila. Zmedeno se je zagledal v moje obline, da sem se tesneje zavila v jutranjo haljo, ki je več pokazala kot skrila. »Pismo za vas, priporočeno,« je izdavil. »Kaj je pa z našim poštarjem?« sem vprašala. Zardel je in rekel, da poleti med dopusti delajo študentje preko servisa. »Aja,« sem rekla in si mislila, hvala bogu, ker je naš regularni poštar že star in ves pokvečen od težke torbe. Tale pa je bil pravi kos mladega mesa. Bežno sem ocenila premoženje v njegovih hlačah, kar me je navdalo s še večjim zadovoljstvom. Pomolil mi je papirje: »Prosim, podpišite tukaj!« Stopila sem tik do njega, da je čutil moje izparevanje kože, mehkobo in toploto. Podpisala sem. »Še tukaj, prosim!« Še bolj sem zlezla vanj in nakracala podpis. »Mladenič, vam lahko ponudim kavo in sok. V tej vročini je treba kaj popiti?« sem zaskrbljeno rekla. Zajecljal je, da ima še veliko dela. Njegova zadrega me je še bolj vznemirila. Čutila sem, kako se mi vlaži moja mačkica in se napenja klitoris. »Oh, najprej zdravje,« sem pomenljivo dejala. »Stavim, da vam ne ponudijo niti kozarca vod?«. Mencal je in nekaj momljaje pritrjeval.

Odprla sem vrta na široko in ga morala potrepljati po hrbtu, da je končno vstopil. Peljala sem ga v kuhinjo, čeprav bi ga raje v spalnico. Posedla sem ga za mizo in mu pogrela ostanek kave. V sok pa mu nalila pol deci vodke. Bil je revež res žejen, ker je spil sok na dušek in šele potem zaznal, da je bil v njem tudi alkohol. Zgrozil se je: »Med službo ne bi smel piti.« »Ljubček, to te bo samo poživilo,« sem ga potolažila. Ko sem postregla s kavo, sem se sklonila globoko predenj in kot po nesreči, mi je zdrknila joškica iz spalne srajce in razprtega šlaforka prav njemu pred nos. Gledal jo je kot čudo, kot da še nikdar ni videl česa takega od blizu. Prijela sem jo in mu jo ponudila. »Potipaj, mali, boš videl, kako mehka in topla je…« sem mu tiho predlagala. Plašno se jo je dotaknil. »Saj ne grize,« sem mu zašepetala na uho in ga obliznila. »Pomečkaj jo malo.« Z roko jo je gnetel previdno in plašno. Iz rožnatega kolobarja je vstala strumno bradavica.

Privzdignila sem dudiko prav do njegovih ust, da je končno doumel in me začel sesati in grizljati ravno prav močno, da mi je prihajalo od naslade. Zajahala sem ga in mu položila še drugo roko na drugo joško, ki je trepetala od neučakanosti. Ščipal je bradavičko, da sem godla od zadovoljstva, drugo je sesal kot najboljši sesalnik. S pičko sem se drgnila ob njegov trd kurac, ki je migal v hlačah in se na svak način skušal osvoboditi in posatvit pokonci.. Odpela sem šlic in reveža izkopala iz bokseric. Postavil se je v pozor. Potem se je že znašel, me privzdignil, odmaknil moje tangice in se zarinil vame. Blažen občutek. Potem me je dvigal in spuščal kot peresce na svoj koren. Stokala sem od užitka. In ga grizljala po vratu, da je bil vse bolj razvnet. »Daj mali, pofukaj me, daj, saj znaš še bolje!« sem mu šepetala v uho. »Čutiš, kako utripa moja pička.« Dvignil me je in me nasajeno položil na mizo, da so skodelice in kozarci popadali na tla.

Odrinil je prt in me polegel na mizo, mi dvignil noge na ramena in mi ga zabil do kraja. Nabijal je vse hitreje in močneje, pa spet malo umiril tempo, da mu najbrž ne bi prehitro prišlo. »Imaš zdaj to, kar si hotela, pohotna kurba?!« je momljal med stisnjenimi zobmi. »Na ga, celega miškota! Na, da si boš zapomnila.« In je rukal in butal vame, da se je miza premikala in tresla, kot da je  potres. »Na pojava psica, na, na, na. Zdaj je cel v tebi!« »Jajajajajajjjj!« sem vzdihovala in nenadoma že cvilila od  užitka. Končal mi je na trebuh in razmazal spermo po meni. Pomočila sem prst v preostalo kapljo in ga obliznila. Nenadoma je rekel: »Zdaj boš videla, kaj je fuk. Pograbil je steklenico vodke, s pulta  jo odprl in mi jo zarinil počasi vame, jo vrtel in rinil naprej, dokler ni bila skoraj cela v meni, pa jo spet izvlekel, pa jo zarinil. »Na, ti pizda pohotna!«  Noge sem imela na njegovih ramenih in čutila sem, kako se tekočina preostale vodke zliva vame. Potem je izvlekel steklenico in iz mene je zažuborela vodka. Prisesal je usta na mojo pizdo in lokal vodko, ki je tekla iz pičke. Oblizoval me je po ščegetavčku in se spet prisesal in pil. Norela sem in se zvijala po mizi. Potem je snel uro in mi vtaknil najprej tri prste v pizdo. Počasi jih je razpiral in se igral v meni. » Ni dovolj, kaj packa?«, mi je prigovarjal. »Ti bi več? Pa dajva.« in je zarinil vame štiri prste in  delal prostor za petega.

In zdelo se mi je, da je skopal luknjo vame, tako močno sem se odprla in nenadoma me stisnil roko v pest in mi jo zarinil noter globoko v pizdo. Potem jo je izvlekel, da sem prosila: »Še mi to delaj! Daj še!« S pestjo me je porival ves razgret, nekaj je prispevala tudi vodka. Vse je čmokalo in dišalo po spermi, moji tekočini in vodki. In mali je vztrajal, me z roko trepljal po klitorisu, ki je nemirno utripal, se s pestjo pomikal not in ven, da sem imela že čisto suha usta od hitrega dihanja in stokanja. »Zdaj pa pospeši ljubček, ker mi bo prišlo!« sem prosila in je pospešil, celo malce zavrtel svojo pest in jo porinil vame skoraj do komolca. »Jaaaaaa,« sem zavpila, ko mi je prihajalo. Orgazem, ki me je oblil in kar ni spustil in sem grizla svojo roko, da bi zadušila krike. Obležala sem na mizi kot snet kramp.

On pa me potegnil za noge, ki so mi tresle na tla, me spravil na kolena in ukazal. »Zdaj mi ga pa pocuzaj, ti pojava kuzla!«  Obdelala sem ga z roko in jezikom, ga povlekla. Prijel me je za glavo in me ni več izpustil. Držal je  svoj tempo in mi ga nabijal v usta, dokler ni končal z glasnim krikom kot Tarzan globoko v moje grlo. Oddahnila sem si. Pogoltnila spermo v korist zdravilnih snovi, ki jih ima. Dvignil me je in  prislonil na trebuh na mizo in ga spet nameril vame. Vstopil je v pičko, še polno vodke in sluzi in se premislil. »Preveč je raztegnjena, ta tvoja ta mala,« je komentiral. »Bova pa v ritno luknjo.« In že je bil od besed k dejanjem. Še preden sem lahko kaj ukrenila, je že telovadil v moji ritni odprtini ven in noter s tako silo, da sem se bala, da me bo predrl. Potem se je izbrizgal istočasno kot je prišlo tudi meni. Pomagala sem si tako, da sem vrtela ščegetavečk s svojo roko. Potem je obvisel na meni, se zleknil na moj hrbet in mi šepetal v ušesa. »A, pizda nenasitna, imaš dovolj za danes? Kdo te je najbolje jebal?« »Ti, seveda ti,« sem zagrgrala in tisti trenutek nisem lagala. Dvignil se je, potegnil hlače od kolen nase in se zapel.

Rumena bluza je bila čisto preznojena in prepojena tako z mojimi izločki kot vodko. Tlačil si jo je v hlače. Komaj sem se pobrala z mize, vsa zdelana, povaljana  in skuštrana. Nenadoma je fant rekel: »Oprostite gospa, zaneslo me je, morda je bila kriva vodka!« Zasmejala sem se: »Všeč mi je bilo. Uživala sem do konca! Mislila sem, da bom omedlela od sladkosti.« »Nisem bil pregrob?« ga je še vedno skrbelo. »Ne, kje pa!« sem ga  potolažila. »To je samo povečalo užitek.« »Potem pa grem, Madame!« je resno rekel, da sem se spet zasmejala. Šla sem z njim do vrat, nerodno me je poljubil na lase in odšel.

Nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.