Natakar

Šla sem po nakupih in znesla celo goro nakupovalnih vrečk v prtljažnik avta. »Zdaj si pa po opravljenem delu zaslužim kavico,« sem si rekla. Mojemu možu sploh ni jasno, koliko napora zahteva tudi nakupovanje. Če ga pošljem z listkom v trgovino, pol stvari ne najde in se jezi, zakaj so ukinili trgovine  s pulti, kjer si prodajalki samo dal listek in ti je vse znosila ona sama  s polic. Sedla sem v lokal in opazovala množico nakupovalcev v trgovskem centru. Končno je do mene prišel natakar. »S čim vam lahko postrežem?«

Bil je mlad in postaven dečko. Premerila sem ga, res ni bil napačen. Ravno prav obdarjen na pravih mestih. Kot sem lahko hitro presodila, je imel v hlačah dobro batino. »Kapučino, prosim!« sem naročila. Vrnil se je hitro in postavil predme skodelico, tisti hip pa se je vanj zadel eden od gostov in voda iz kozarca, ki jo je želel postaviti predme, se je zlila po mojem dekloteju in beli bluzi, ki je postala še isti hip prozorna. Poleti nikdar ne nosim modrca in hvala bogu moji joški stojijo še kolikor toliko pokonci. Dečko se je zastrmel v moje joške, kjer so bradavice pokukale skozi blago, ker jih je ledena voda iz kozarca zbudila in otrdela. »Oprostite mi, gospa,« je jecljal. »Takoj prinesem nekaj, da se obrišete.« Vrnil se je s krpo in namesto, da bi mi krpo podal, me je začel brisati po zizikah kar sam.

S krožnimi gibi me je masiral s tisto krpo, kar me je takoj zrajcalo, njega pa tudi, saj sem videla, kako mu je njegov junak napel hlače in nnepotrpežljivo utripal. Za njim se je pojavil šef in prekinil idilo, saj je zarjul: »Kaj pa delaš cepec?« Dečko je zardel in se umaknil. Šef pa se je začel opravičevati: »Ti vajenci niso za nobeno rabo! Oprostite gospa. Vam lahko še s čim postrežemo? Na račun hiše!« Branila sem se, potem pa sem se le odločila za kos torte. Spet mi ga je prinesel dečko, rdeč od sramu in se ponovno opravičil. »Saj je bila samo voda,« sem rekla. »Toda tako razgaljena se ne morem sprehajati okoli. Imate kakšne toaletne prostore?« »Seveda gospa, za osebje. Takoj skočim po ključ.« Vrnil se je s ključem. »Vam lahko kako pomagam?« »Mogoče pa res,« sem pristala, ker je bil dečko res vreden greha. Pospremil me je v toaletne prostore, obrnila sem ključ za seboj in mu rekla. »Zdaj jih pa lahko zbrišeš.« Debelo me je pogledal. »Joškice,« sem mu namignila.

Nerodno se je približal. Slekla sem bluzo. »Bluzo bova posušila s sušilcem za roke. Ti mi pa zbriši joške.« Vzel je papirnato brisačo in me začel brisati. Smejala sem se: »Lahko me osušiš z rokami ali pa poližeš,« sem predlagala. Zardel je kot mulc in vrgel papirnato brisačo v smeti. Potem me je začel previdno otipavati. Rekla sem mu: »Bradavičke zahtevajo posebno nego. Takole,« sem mu pokazala. »Primeš jih s palcem in kazalcem in jih malo zavrtiš kot gumbke. Potem krožiš po njih s kazalcem, dokler se ne osušijo, jih požgeščkaš z nohti, jih malo podrgneš, dokler se ne ovlaži muca. Lahko jih tudi posesaš, oblizneš,« sem ga poučevala, vajenca. Zmedeno je sledil mojim navodilom. »Potem preveriš s prstom, če se muca že slini.« Dvignila sem krilo. »Greš po špranjici s prstom gor in dol. Vzameš iz luknjice malo sluzi in greš do fižolčka. Če ne veš, je to ščegetavček, gumbek ali klitoris. Ga zmasiraš tako kot si bradavičke, počasi s krožnimi gibi ga vrtiš.« Obrnila sem se k njemu s hrbtom. »Od ozadja bo lažje, pa še po joških me lahko božaš.  Uporabi tri prste jih položi na ščegetavček.«

Ja, ohhhhh, sem zapredla od ugodja, saj ti gre.« Potem sem ga spet podučila: »Začni počasi in z občutkom. Ne, ne pritiskaj preveč, ker je občutljiv. Ali čutiš, kako je svilnata moja češpljica od sokov? Zdaj boš malo pospešil, ker sem že skoraj tam. Pri vrhuncu. Tako, tako, ti samo nadaljuj! Daj še malo pospeši, no, potrudi se še malo.«  Spustila sem pridušen grlen stok, ko mi je prišlo klitoralno. Dečko pa bi še kar nadaljeval, a sem ga podučila. »Zdaj je preveč občutljiv moj ščegetavček, nagajivček, zdaj je na vrsti pizdica. Vzela sem mu ga iz hlač. V kodomat sem vrgla kovanec in izbrala rebraste kondome. Nataknila sem mu enega, se naslonila na umivalnik, zavihala krilo, odmaknila hlačke  in si ga namerila na luknjico. »Le pogumno, dečko!«  sem ga bodrila. »Zarini ga vame, daj, že, pripravljena sem.«

Ko je bil končno prodrl vame in bil na svojem znanem terenu, je njegov korenjak plesal po meni pravi kazačok. Jamrala sem in ga vzpodbujala. Bil je seveda preveč razgret, da bi dolgo zdržal. Pa tudi sredi najlepšega je nekdo začel butati po vratih, kaj je s tem sekretom. Potuhnila sva se in nadaljevala malo tišje. Ko mu je prišlo,  je hitro snel kondom, ga zabrisal v smetnjak, oplaknil kurac pod pipo, ga osušil s papirnato brisačo, si hitro zapel hlače. Potegnila sem krilo dol, poravnala hlačke in začela sušiti bluzo pod sušilcem. Dečko je odklenil vrata in se izmuznil na plano, a pred vrati ga je čakal šef. »Kaj pa delaš v sekretu toliko časa, gostje pa čakajo?!« ga je nadrl. Fant je jecal  nekaj o pomoči in takrat je šef pomolil glavo v predprostor in me zagledal zgoraj brez, z razgaljeni melonami, kako sušim bluzo. Pozabil je na vajenca, vstopil, obrnil ključ in pristopil k meni: »Naj pomagam,« se je ponudil. Nasmehnila sem se. Postavil se je za mano in mi previdno dvignil krilo. Naježila sem se. »Kondomi so na polici,« sem rekla brezbrižno in sušila bluzo. Nataknil si ga je v trenutku, me zgrabil za boke, oziroma fuk blazinice in že je bil njegov kurac v moji pizdi. Dobra sprememba. Imel je res krepkega otepača, trdega, dobrega premera in dolgega tudi prav, da mu ni kar tako padal iz moje pohlepne luknje. »Zdaj boš videla, kako to delamo šefi, » se je bahal in suval z boki v nastavljeno luknjo.

Premaknila sem se spet do lijaka, da sem lahko gledala njegov obraz, ko me je z naslado natikal. » Kako imaš lepo zapečeno pičko. Tako imajo samo izkušene pofuklje. Kaj bi jaz z rožnatimi popki?! Take rjave, zaraščene, so moja slabost. Bi ga rada še kam drugam?« me je provociral. Pljunil je v roko in mi zarinil oslinjen prst v anus. Potem pa še enega. »Kako se imaš pa zdaj, nenasitnica?« me je spraševal in zarival vame tiča v pizdo in prste v rito. Moji stoki so bili vse glasnejši. In me je drgnil kot s krtačo z rebrastim kondomom in mesnatimi prsti, ril in vtikal ter vrtel po notranjosti moje riti.  Potem mi je prišlo in v riti in v pički, da sem zaječala in kriknila na ves glas v en sam nekontroliran: »Aaaaaaaaaaaaa!« »Seveda, mrha, kar jamraj, moja kita je še vsako spravila v nebesa!« Še nekajkrat se je zaletel vame in izbrizgal seme. Ostal je v meni, dokler se njegov piton ni skrčil, zmehčal in padel iz žemljice. Razočarano sem vzdihnila. »Ti bi ga imela skoz noter, a ladrja pohotna? Poznam take!« Umil si je roke in odvrgel kodom. »Še enega imava, punčka, škoda bi ga bilo pustiti, da preperi.

Dajva ga nataknit, pa probat, kako se obese v tvoji guzici.« Nadrkal si ga je, da je bil ves rdeč in je kar pokal in utripal od nabreklosti. »Malo majhni so ti kodomi zame,« je pretiraval, ko ga je natikal. Potem je spet pljunil in razmazal pljunek po moji riti in obročku, da je lažje zdrsnil noter. Sploh se ne morem odločiti, kje mi je bil njegov curak bolj všeč. V pički ali riti. Res je bil mojster. Zavlačeval je in čisto počasi prodiral vame in ga odmikal, da sem ga prosila: »Daj že porini, pofukaj me, tako kot je treba, ti jebač zajebani.« »Čakaj, no, še malo, počasi se daleč pride,« je momljal in se ni dal motiti, da sem bila že čisto nora, ker se je motovilil na vhodu luknje in me z otepačem lopnil po pizdi in riti: »Vidiš, kako je trd. Beton bi lahko vrtal z njim!«  Potem je spet ril po meni, pa malo krožil levo in desno, pa spet nabijal čedalje hitreje, z roko posegel po moji  joški, ščipal bradavico in z drugo roko drgnil klitoris. Vse kar sem zmogla, je bil samo en dolg: »Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa.« In sem končala z orgazmom pred njim.

Čutila sem, kako se moj ritni rinček oklepa in stiska njegovega silaka, kar je njega vzburilo, da je samo še nekajkrat sunil v globino in eksplodiral. Čutila sem trzanje njegovega kurca, ki je brizgal in brizgal. Prav vesela sem bila, da je imel nataknjen  kondom, drugače bi se še tri dni cedila sperma iz mene iz vseh lukenj. Gledal me je zadovoljno v ogledalu in vprašal: »Sem rešil čast hiše?« »Mhmhm,« sem pritrdila. »Vajenci niso za nobeno rabo! Vse moram postorit sam, pa naj bo delo ali zabava,« se je zarežal. Vsa zaripla sva zapustila toaletne prostore, moja bluza se je za silo osušila. Šla sem mimo vajenca in mu pomežiknila. Zardel je kot rak. Za las je manjkalo, da ni spet razlil vodo po neki gospe, ki si je naročila kavo. Razmišljala sem o dobrem kavsu in o tem, kaj naj skuham za kosilo. Mogoče bi morala možu skuhati kakšno jed, ki dviga potenco. Kakšne ostrige, artičoke, beluše, koromač in v čašo rdečega vina vreči še špansko muho. Nasmejala sem se sama sebi. Prav rada bi  ga enkrat videla res pohotnega. Do takrat pa…

Nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.